Informácie o vysielaní

 

Na našich stránkach môžete sledovať priame prenosy bohoslužieb, diskusných relácií Kreslo pre hosťa a príležitostne aj niektorých hudobných programov, svadobných slávností, koncertov a prednášok. Tejto službe sa venujeme už od roku 2013. Svedčí o tom náš rozsiahly videoarchív na platformách Vimeo a YouTube. Sobotné bohoslužby vysielame od 10.45 hod., pokiaľ nie je uvedené inak. Vysielaný stream technicky beží zväčša už o pár minút skôr, aby ste si mohli nastaviť obraz aj zvuk ešte pred začatím programu.

Vysielanie sa dá sledovať cez počítače, tablety, smartfóny, smart TV a ostatné zariadenia, ktoré dokážu prehrať videá z portálu YouTube. Pre spustenie vysielania v uvedenom čase kliknite na obrázok, ktorý je v okne Vysielanie online. Ak ste nestihli niektoré živé vysielanie, záznamy z prenosov nájdete na našom YouTube kanáli, prípadne na stránke vysielania pod odkazom Naposledy vysielané programy.

Blokovanie priamych prenosov v niektorých krajinách mimo SR nie je v našej kompetencii ani naším záujmom. Teší nás, keď naše programy sledujú diváci z rôznych kútov sveta. Akékoľvek obmedzovanie vysielania vo vašom regióne je záležitosťou miestnych providerov a orgánov, ktoré sa riadia platnými zákonmi a predpismi. Kvalita vysielaného streamu je priamo závislá od technickej úrovne vášho internetového pripojenia a taktiež od možností zobrazovacieho zariadenia (PC, notebook, tablet, mobil, smartTV). Ubezpečujeme vás, že pokiaľ je to možné, odchádza od nás stream v čo najvyššej možnej kvalite, ktorú vieme dosiahnuť našou audiovizuálnou technikou.
 
Budeme radi, keď nám napíšete vaše skúsenosti a postrehy zo sledovania priamych prenosov.

 

 

error: Obsah je chránený !!